Vitaal Thuiswerken

Vitaal (Thuis)werken


Open uitnodiging

Als het tij keert, verzetten we de bakens…

Jij en de meeste van je collega’s zitten (bijna) allemaal voor nog onbepaalde tijd thuis, druk met werk, geen afspraken meer buiten de deur, online gemak en ongemak, minder productief dan je zou willen of je werkt maar door, in je uppie, of juist met een huis (te) vol door gezinsleden.

Hoe blijf je hier vitaal bij? Hoe vind je hier je weg in? Wat heb jij nu nodig?
Wellicht heb je behoefte aan coaching op hoe je effectief en vitaal om kunt gaan met waar je op dit moment tegenaan loopt; structuur, balans werk-privé, onzekerheden…
Het kan ook zijn dat je je alvast weer wilt richten op je ontwikkeling en je werk in de nabije toekomst en hier voor jezelf focus in aan wilt brengen.
Lurvink & De Jong nodigt je uit voor online coachingsgesprekken over hoe je om kunt gaan met wat zich nu en straks in je leven en werk voordoet. Je bent welkom.

Hieronder vind je enige informatie over onze aanpak voor Vitaal Thuiswerken en hoe je je kunt aanmelden voor een online video-coachingstraject.

Lurvink & De Jong werkt vanuit de positieve psychologie; praktisch, waarderend en oplossingsgericht.
We gaan uit van jouw vermogens en toegevoegde waarde en denken graag met je mee.

Onderwerpen die in de coaching Vitaal Thuiswerken aan de orde kunnen komen zijn:
Timemanegement Grip op je werk en tijd
Natuurlijke assertiviteit De kunst van het nee-zeggen, ruimte maken en regie nemen
Balans Herken negatieve stress en voorkom dat je uit balans raakt
Loopbaan Wat wil je leren om met plezier te blijven werken? Nu en straks.

De coaching levert je focus, persoonlijke effectiviteit en vitaliteit op. Voor nu en voor de toekomst.

We brengen in een intakegesprek gezamenlijk je wens en behoefte in kaart. Dit doen we telefonisch of online per skype. Het intakegesprek is kosteloos en neemt ongeveer 20 minuten in beslag.
Na de intake ontvang je een online vragenlijst, de Kerntyperingtest, die een kernachtig beeld geeft van je persoonlijkheid en je sterke- en ontwikkel-punten.
Vervolgens gaan we stapsgewijs aan de slag met jouw vraag. Dit doen we aan de hand van online video gesprekken van 45 tot 60 minuten per week gedurende 5 weken na aanmelding, op een tijd die jou past, en aan de hand van praktische opdrachten op maat.
Alle gesprekken zijn persoonlijk en vertrouwelijk. Er wordt geen informatie gedeeld met derden. Lurvink & De Jong werkt volgens de ethische code van het NIP (Nederlands Instituut voor Psychologen).

Kosten
Omdat we digitaal werken en leven in een uitzonderlijke tijd hanteren we, zolang deze voortduurt, een aangepast tarief. Na het intakegesprek ontvang je een bondig voorstel voor een traject Vitaal Thuiswerken dat je op jouw beurt intern kunt bespreken.
Je kunt ook gebruik maken van een Coach to Go-kaart van 2, 3 tot 5 gesprekken.Deze kaart geeft je de mogelijkheid om, tot het einde van het jaar, op jouw tijd een online coachingsgesprek in te plannen.

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@lurvinkendejong.nl
of door te bellen met Monique Lurvink op
06  50 52 50 33